Werk met mij

“Ik leer hoogsensitieve kinderen en ouders om zichzelf te zijn in een wereld waarin verwacht wordt dat ze zich aanpassen”

Hoogsensitieve kinderen hebben sneller last van stress, perfectionisme/faalangst en een laag zelfbeeld. Ze worstelen vaak in het omgaan met hun intense emoties en worden vaak verkeerd begrepen, zowel op school als in de zorg. En ook veel ouders zitten met hun handen in het haar. En dat terwijl juist deze kinderen zo belangrijk zijn voor deze wereld! 

Ik geloof namelijk dat hoogsensitiviteit gepaard gaat met een diepere innerlijke wijsheid, waarmee ieder kind later op zijn of haar eigen unieke wijze deze wereld naar een hoger plan kan helpen. Maar ik geloof ook dat deze kinderen extra kwetsbaar zijn, juist omdat ze anders zijn. Hun rijke innerlijke leefwereld stemt immers niet altijd overeen met de vaak oppervlakkige buitenwereld, en daardoor worden ze vaak voor gek/raar/anders versleten of zelfs gepest. En dat is zo zonde!

Mijn grootste wens is om zoveel mogelijk hoogsensitieve kinderen en ouders te laten voelen hoe waardevol ze zijn, en ervoor te zorgen dat ze weer lekker in hun vel komen te zitten!

Klik op de foto’s hieronder om meer te weten te komen over hoe je met mij kunt werken, of download alvast de gratis tips:

Gratis 7 onmisbare tips

Vraag hier de gratis download aan, speciaal voor ouders

Instappakket

Coming soon!

Stralend Kind Programma

Lees hier hoe je jouw kind weer kunt laten stralen

1:1 Coaching

Natuur- en wandelcoaching, met of zonder therapiehond