Voor wie

“Voor alle gevoelige, intelligente, lieve, ondeugdende, rustige en drukke kinderen”

Kindercoach Limburg

Hoogsensitieve kinderen worden vaak verkeerd begrepen. Ze hebben sneller last van stress, perfectionisme, faalangst, een laag zelfbeeld en het omgaan met emoties. 

Je kunt bij mij terecht met vragen als:

 • Mijn kind heeft last van faalangst en presteert hierdoor steeds slechter op school;
 • Mijn kind is heel onzeker en wordt vaak gepest of pest zelf;
 • Mijn kind voelt zich op school niet begrepen;
 • Mijn kind piekert veel en slaapt heel slecht;
 • Mijn kind kan zich moeilijk concentreren;
 • Mijn kind heeft vaak buikpijn of hoofdpijn, en we kunnen maar geen oorzaak vinden.

Is dit wat jij voor jouw kind en voor jezelf wilt:

 • Je kind ‘snapt’ zichzelf aan het einde van het traject;
 • Je kind kan zijn ‘zwakke’ kanten ook als kracht zien;
 • Je kind is hierdoor veel weerbaarder;
 • Je kind straalt weer;
 • Als ouder snap je je kind ook veel beter;
 • Als ouder weet je hoe je je kind kunt begeleiden als het even moeilijk gaat.

Voelt jouw kind zich niet fijn, of gaat het al een langere tijd niet goed en zoek je hulp voor jouw kind? Overweeg dan eens een vrijblijvende kennismaking.

Kindercoach Limburg

Ik kan Nicole bij iedereen aanbevelen. Mooi om te zien hoe zij doordringt tot het kind en weet waar de pijn precies zit. Om vervolgens samen met het kind en coachhond Lucky te werken aan de aandachtspunten die zijn vastgesteld.

Vader van 2 kinderen

Nicole helpt je om op een ongedwongen manier te kijken naar waar je NU staat in je leven, en waar je graag naartoe zou willen. Ze stelt duidelijk vragen, laat jou zelf op zoek gaan naar antwoorden en begeleid je daarbij op een vriendelijke en ondersteunende manier.

Als je naar huis gaat heb je de tools in handen om verder te kunnen werken aan je doel, èn met handvatten hoe je die draad kunt vasthouden ook als het even lastig is.

K. (37) uit Heerlen

Mijn specialisatie is hoogsensitiviteit.

Maar ondanks het feit dat hier vaak klachten mee samenhangen, hoeft hoogsensitief zijn an sich geen probleem te zijn. Waar het vaker mis gaat, is dat jouw kind zich in een omgeving bevindt die niet begrijpt  wat hoogsensitiviteit in essentie is, en daarmee wie jouw kind in essentie is.

Hoogsensitiviteit brengt weliswaar de nodige uitdagingen met zich mee, maar in een voor jouw kind gunstige omgeving kan hij of zij wel helemaal tot bloei komen. Hoogsensitieve kinderen zijn namelijk veel gevoeliger voor hun omgeving dan andere kinderen; ze pikken de negatieve danwel positieve sfeer onmiddellijk op, en dit heeft een directe invloed op hoe jouw kind in zijn vel zit.

Nu heb je natuurlijk niet altijd invloed op de omgeving, dus één van de belangrijkste dingen die jouw kind mag leren is om zo dicht mogelijk bij zichzelf te blijven, om te leren gaan met de intense emoties en zo min mogelijk energie te ‘lekken’. Ieder kind heeft er namelijk recht op om zich blij te voelen, en lekker in zijn/haar vel te zitten! 

Daarnaast heeft ieder kind iets heel unieks en bijzonders te bieden, wat alleen maar tot uiting kan komen als een kind zich happy voelt. Ik help jullie hier graag bij, zodat het volste potentieel van jullie kind tot zijn recht mag komen! 

Kindercoach Heerlen