Testimonials

“Ik heb me aangemeld voor coaching bij Nicole omdat ik op zoek ben naar meer bewustwording over hoe ik in elkaar zit; me bewust wil worden van pijnen die ik automatisch verdring. En hoe ik deze kan toelaten en verwerken. Ik wil leren handelen vanuit een bewuste keuze en niet vanuit onbewuste programma’s, en leren vertrouwen op mijn intuïtie.

Doordat Nicole een coaching aanbiedt op maat, zich aanpast aan mijn behoeften, me ruimte geeft om te mogen zijn en voelen en uiten dat wat er in me is, krijg ik meer zelfvertrouwen. Namelijk dat datgene wat ik voel oké is, en dat diegene die ik ben oké is.

Nicole oordeelt niet, ze staat naast me en niet boven me als iemand die het allemaal beter weet; ze is gewoon zichzelf. Ik hoef me dus ook niet te gaan bewijzen om het goed te doen, we doen het samen, en toch stuurt ze zacht, stelt me de juiste vragen, vat samen en komt op belangrijke punten terug. Hierbij gebruikt ze haar intuïtie en op die manier leeft ze me voor hoe je op je intuïtie kunt vertrouwen.”

Rita

“Ik heb bij Nicole een mastermind training gevolgd. Hier heb ik veel inzichten gekregen om anders te denken en daardoor anders te gaan doen. Nicole legt de zaken helder uit en neemt ook de tijd om vragen te beantwoorden. Kortom, het is een aanrader om een mastermind training bij Nicole te volgen.”

Suzanne

“Ik zat met een enorme tweestrijd in mijn hoofd. Een dilemma waar ik niet uitkwam. Er zaten zoveel voors- en tegens in mijn hoofd dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik neigde de ene dag meer naar het ene en de andere dag weer meer naar het andere. Hier werd ik heel onzeker en onrustig van. Nicole heeft me geholpen structuur aan te brengen in alle voors en tegens die in mijn hoofd zaten. Ze heeft me ook geholpen deze te rangschikken op volgorde van belangrijkheid. Ik wist ineens zelf welke oplossingen dichtbij mezelf stonden en welke verder van me afstonden. Het gaf rust in mijn hoofd en duidelijkheid. Ik had ineens een beter beeld van de stappen die ik moest zetten om tot een juiste beslissing te komen. Nicole is een positieve coach, die goed luistert en goed samenvat. De tools die ze gebruikt zijn heel simpel, maar juist daardoor ontzettend krachtig.”

Diana

“Ik heb Nicole leren kennen als een zeer kundig, integer en open persoon. Nicole heeft door haar open houding en de juiste vragen mij de ruimte gegeven om erachter te komen wat de kern van mijn doel was. En dat in slechts één gesprek.”

Vera

“Nicole Schlösser heeft voor onze organisatie, Stichting Tussen de Middag, drie scholingsbijeenkomsten rondom het thema ‘omgaan met ongewenst gedrag bij kinderen’ voor onze overblijfkrachten verzorgd. De manier waarop ze deze scholingsbijeenkomsten heeft gegeven sprak ons heel erg aan. De informatie tijdens deze bijeenkomsten was erg informatief, maar laagdrempelig en makkelijk te begrijpen. Ze is een goede rustige spreker die ook graag haar cursisten zelf laat nadenken en actief laat meedoen. Daarbij is de scholing voor ons op maat gemaakt! We zijn meer dan tevreden over de scholingsbijeenkomsten die Nicole voor ons heeft verzorgd.”

Rudy van de Winkel

Directeur Stichting Tussen de Middag