Succesverhalen

Deze mensen gingen jou voor

Wat anderen zeggen

Kim zegt

Nicole helpt je om op een ongedwongen manier te kijken naar waar je NU staat in je leven, en waar je graag naartoe zou willen. Ze stelt duidelijke vragen, laat jou zelf op zoek gaan naar antwoorden en begeleid je daarbij op een vriendelijke en ondersteunende manier. Aan het einde van de training heb je de tools in handen om verder te kunnen werken aan je doel, èn met handvatten hoe je die draad kunt vasthouden ook als het even lastig is.

Natasa zegt

Ik kan Nicole bij een ieder aanbevelen. Allereerst viel mij haar professionele aanpak op en ten tweede is zij een heel prettig en aardig mens met een gave om tot de kern door te dringen.

Karina zegt

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de begeleiding bij mijn stukje transformatie waardoor ik nu in staat ben om mijn dochter dat te geven wat ze nodig heeft, en los te laten wat ìk denk dat ze nodig heeft! Bedankt voor een geweldige begeleiding waarin wij ons veilig hebben gevoeld en er vertrouwen was, zonder oordeel. Wat ben jij een vrolijk en warm persoon!

Rita zegt

Doordat Nicole een coaching aanbiedt op maat, zich aanpast aan mijn behoeften, me ruimte geeft om te mogen zijn en voelen en uiten dat wat er in me is, krijg ik meer zelfvertrouwen. Namelijk dat datgene wat ik voel oké is, en dat diegene die ik ben oké is.

Marlies zegt

Dankjewel voor een veilige haven, waarin alles er mocht zijn. Het gaf veel vertrouwen en werkte heel helend!

Lale zegt

Nicole is een liefdevolle en begripvolle coach. Ik ben dankbaar dat ik haar heb ontmoet en ze heeft zoveel voor me betekend. Nicole is zeer bekwaam in haar vak en ze beleefde mijn ervaringen ook echt met mij mee. Ze is betrokken en doet er alles aan alle vragen te verduidelijken. Ik ben ook erg te spreken over de meditaties die we aan het begin van de sessies doen. Telkens als ik met Nicole heb gesproken, ga ik met alle vertrouwen weer verder met mijn leven.

Kim zegt

Ik vond de coachsessie met Nicole heel verhelderend, bijzonder en relaxt. Ik wist niet dat ik een vraag zó concreet zou kunnen beantwoorden aan het eind van de sessie! De sfeer was ook heel fijn en ik voelde me heel veilig. Alles wat er gebeurde was oké. Nicole stelde precies de juiste vragen en liet ook ruimte voor mijn eigen inzichten. Ik geloof nu dat ik mijn eigen toekomst kan creëren zoals dat voor mij goed voelt. Ook heb ik concrete tips gekregen over hoe ik wat ik geleerd heb kan omzetten in actie. 

Diana zegt

Ik zat met een enorme tweestrijd in mijn hoofd. Een dilemma waar ik niet uitkwam. Er zaten zoveel voors- en tegens in mijn hoofd dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik neigde de ene dag meer naar het ene en de andere dag weer meer naar het andere. Hier werd ik heel onzeker en onrustig van. Nicole heeft me geholpen structuur aan te brengen in alle voors en tegens die in mijn hoofd zaten. Ze heeft me ook geholpen deze te rangschikken op volgorde van belangrijkheid. Ik wist ineens zelf welke oplossingen dichtbij mezelf stonden en welke verder van me afstonden. Het gaf rust in mijn hoofd en duidelijkheid. Ik had ineens een beter beeld van de stappen die ik moest zetten om tot een juiste beslissing te komen. Nicole is een positieve coach, die goed luistert en goed samenvat. De tools die ze gebruikt zijn heel simpel, maar juist daardoor ontzettend krachtig.

Vera zegt

Ik heb Nicole leren kennen als een zeer kundig, integer en open persoon. Nicole heeft door haar open houding en de juiste vragen mij de ruimte gegeven om erachter te komen wat de kern van mijn doel was. En dat in slechts één gesprek!

× Hoe kan ik je helpen?