Succesverhalen

Wat anderen zeggen

Suzanne zegt

Nicole geeft mij het vertrouwen dat ik gewoon mezelf mag en kan zijn. Het fijne aan haar is dat alles er mag zijn, zonder dat het zweverig wordt. Alles kan en mag, zolang ik me er maar goed bij voel.

Nicole biedt een luisterend oor en geeft tips om bepaalde dingen anders op te pakken, anders naar dingen te gaan kijken. Ze geeft handvaten om te starten en om bepaalde gedachten om te buigen. Zonder een oordeel te vellen over mij of over de situatie, op een heel rustige en vriendelijke manier.

Vaak wil ik te veel. Dan wil ik èn het huishouden goed doen, èn goed voor mijn kind zorgen èn ook nog een goedbetaalde baan. En dan wil ik ook nog tijd voor mezelf, voor mijn hobby’s en mijn vrienden.

Nicole helpt mij om mijn grenzen te bewaken en om mezelf terug te vinden. Daardoor kan ik een betere partner, moeder, vriendin enzovoorts zijn en ook nog energie overhouden om dat te doen wat ik het liefste wil: gewoon mezelf zijn.

Lale zegt

Enige tijd geleden kwam ik in contact met Nicole en ons eerste gesprek was vol energie en liefde. Nicole beantwoordde al mijn vragen en ik wilde graag verder met haar omdat het goed aanvoelde en ik het gevoel had dat ze me kon coachen om vooruit te komen. Ik ben zo blij dat ik de juiste stap heb genomen om verder te gaan met Nicole!

Nicole is een liefdevolle en begripvolle coach. Ik ben dankbaar dat ik haar heb ontmoet en ze heeft zoveel voor me betekend. Nicole is zeer bekwaam in haar vak en ze beleefde mijn ervaringen ook echt met mij mee. Ze is betrokken en doet er alles aan alle vragen te verduidelijken. Ik ben ook erg te spreken over de meditaties die we aan het begin van de sessies doen. Telkens als ik met Nicole heb gesproken, ga ik met alle vertrouwen weer verder met mijn leven.

Kim zegt

Nicole helpt je om op een ongedwongen manier te kijken naar waar je NU staat in je leven, en waar je graag naartoe zou willen. Ze stelt duidelijke vragen, laat jou zelf op zoek gaan naar antwoorden en begeleid je daarbij op een vriendelijke en ondersteunende manier. Aan het einde van de training heb je de tools in handen om verder te kunnen werken aan je doel, èn met handvatten hoe je die draad kunt vasthouden ook als het even lastig is.

Marlies zegt

Dankjewel voor een veilige haven, waarin alles er mocht zijn!

Lale zegt

Het programma ‘Leer van jezelf houden’ heeft mij geholpen om helderheid te krijgen over mijn richting en om stappen te zetten om mijn volledige potentieel te realiseren.

Daardoor heb ik meer helderheid en zelfvertrouwen in mijn beslissingen en een grotere innerlijke rust en focus. Ik ben meer gemotiveerd om actie te ondernemen richting mijn doelen. En ik kan beter omgaan met obstakels en uitdagingen die ik tegenkom.

Door de begeleiding van Nicole heb ik innerlijke blokkades overwonnen en stappen gezet naar een meer vervullend en betekenisvol leven. Ik ben gegroeid, persoonlijk en professioneel, en heb meer voldoening gevonden in verschillende aspecten van mijn leven.

Diana zegt

Ik zat met een enorme tweestrijd in mijn hoofd. Een dilemma waar ik niet uitkwam. Er zaten zoveel voors- en tegens in mijn hoofd dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik neigde de ene dag meer naar het ene en de andere dag weer meer naar het andere. Hier werd ik heel onzeker en onrustig van. Nicole heeft me geholpen structuur aan te brengen in alle voors en tegens die in mijn hoofd zaten. Ze heeft me ook geholpen deze te rangschikken op volgorde van belangrijkheid. Ik wist ineens zelf welke oplossingen dichtbij mezelf stonden en welke verder van me afstonden. Het gaf rust in mijn hoofd en duidelijkheid. Ik had ineens een beter beeld van de stappen die ik moest zetten om tot een juiste beslissing te komen. Nicole is een positieve coach, die goed luistert en goed samenvat. De tools die ze gebruikt zijn heel simpel, maar juist daardoor ontzettend krachtig.

Karina zegt

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de begeleiding bij mijn stukje transformatie waardoor ik nu in staat ben om mijn dochter dat te geven wat ze nodig heeft, en los te laten wat ìk denk dat ze nodig heeft!

Bedankt voor een geweldige begeleiding waarin wij ons veilig hebben gevoeld en er vertrouwen was, zonder oordeel. Wat ben jij een vrolijk en warm persoon!

Kim zegt

Nicole helpt je om op een ongedwongen manier te kijken naar waar je NU staat in je leven, en waar je graag naartoe zou willen. Ze stelt duidelijke vragen, laat jou zelf op zoek gaan naar antwoorden en begeleid je daarbij op een vriendelijke en ondersteunende manier. Aan het einde van de training heb je de tools in handen om verder te kunnen werken aan je doel, èn met handvatten hoe je die draad kunt vasthouden ook als het even lastig is.

Rita zegt

Doordat Nicole een coaching aanbiedt op maat, zich aanpast aan mijn behoeften, me ruimte geeft om te mogen zijn en voelen en uiten dat wat er in me is, krijg ik meer zelfvertrouwen. Namelijk dat datgene wat ik voel oké is, en dat diegene die ik ben oké is.

Annelies zegt

Ik voel me heel erg gezien door jou!

Natasa zegt

Ik kan Nicole bij een ieder aanbevelen. Allereerst viel mij haar professionele aanpak op en ten tweede is zij een heel prettig en aardig mens met een gave om tot de kern door te dringen.

Vera zegt

Ik heb Nicole leren kennen als een zeer kundig, integer en open persoon. Nicole heeft door haar open houding en de juiste vragen mij de ruimte gegeven om erachter te komen wat de kern van mijn doel was. En dat in slechts één gesprek!

× Hoe kan ik je helpen?