Tijd voor een dinertje en voor jezelf

door | dec 5, 2023 | Persoonlijke ontwikkeling

Als mijn bedrijf een restaurant zou zijn, dan zou ik fooi krijgen voor de prettige, rustige sfeer waarin alles er mag zijn. Fijne muziek op de achtergrond, mooi gedekte tafels en het gevoel dat je er welkom bent. Met de heerlijkste biologische gerechten, met respect voor de ingrediënten en aandacht voor de mooie opmaak.

Dat is namelijk wat jij nodig hebt als mijn klant.

Ik heb natuurlijk geen restaurant, ik heb een online academie. En ook daarin zorg ik voor een fijne rustige sfeer, je hebt het namelijk al zo druk. Je bent van harte welkom, en ik heb groot respect en aandacht voor de ingrediënten in jouw leven maar ook voor het gerecht wat je eigenlijk wilt bestellen – het leven zoals het bij jou past.

Mijn restaurant zou een uitgebreide menukaart hebben, zoals jouw leven ook een uitgebreid scala aan mogelijkheden heeft, maar als je bij mij kwam eten zou het niet moeilijk zijn om te kiezen – daar help ik je bij. Want dat is waarom mijn bedrijf er is, om jou te helpen kiezen uit het menu van je leven en die richting in te slaan, dat gerecht te kiezen wat het allerbeste bij jou past. Ook al ben je eigenlijk een beetje vergeten wat je nou lust en wat niet.

Mijn klanten denken vaak dat ze alles lusten en alles leuk en interessant vinden.

Maar als ik doorvraag blijken er vaak hooguit één of twee favorieten te zijn. Ik ben er ook van overtuigd dat jij best weet wat je eigenlijk het liefste zou willen in je leven, dat voel je ook best, maar de waan van de dag, alle drukte en alle standaard bezigheden zorgen ervoor dat je het zicht erop gewoon een beetje kwijt bent geraakt.

Het wordt hoog tijd voor een etentje. Als mijn klant bezorg ik je een tijd hebben om nooit te vergeten – je hebt heerlijk gegeten, je voelt je voldaan en je hebt voor het eerst sinds lang nog eens echt ontspannen kunnen lachen en plezier gehad. Je was zelfs even helemaal de tijd vergeten.

Zo gaat het ook als je bij mij in de academie komt met je prachtige plannen.

Het wordt een traject om nooit te vergeten. Het wordt niet zwaar, moeilijk en ingewikkeld, het mag allemaal veel lichter – je hebt een avond waarin het echt om jou draait, en waarin we ook regelmatig kunnen lachen en ontspannen. Het resultaat is dat je dat ene gerecht ontdekt wat helemaal bij je past, dat je die ene wending aan je leven gaat geven waarvan je al zo lang weet dat dat eigenlijk de bedoeling is.

Heb je nou honger gekregen, neem dan vrijblijvend contact op, dan plannen we een dinertje. 😊

× Hoe kan ik je helpen?