Koning(in) voor een dag

door | apr 22, 2024 | Persoonlijke ontwikkeling

Eén keer per jaar is het Koningsdag, de dag waarop de koning, de koningin en familie helemaal in het zonnetje gezet worden. Maar hoe zou het zijn als jij eens koning(in) voor een dag mocht zijn? Als er de hele dag voor jou gezorgd zou worden, en je jezelf alles mocht gunnen wat je nodig hebt, wat je leuk vindt, en waar je al jaren van droomt? Maak jezelf eens koning(in) vandaag, en denk eens na over wat jij het liefste zou doen.

Dat lukt je niet hè?

Het is haast niet meer mogelijk om te verzinnen wat jij nou wilt. En dat snap ik, je bent al zolang geen koning(in) meer geweest, dat je eigenlijk niet eens meer weet wat je zou willen als dat wel weer een dagje zou kunnen. Je komt niet meer verder dan op de bank met een dekentje Netflixen, een dagje sauna of een keer een lekkere wandeling, maar dat is natuurlijk niet wat je structureel met je leven zou willen.

Terwijl je zo duidelijk voelt dat er meer in zit.

Dat jij iets anders wilt en iets anders te bieden hebt dan alleen maar wat je nu dagdagelijks doet. Die koning(in) in jou is ondergesneeuwd geraakt, en je kunt hem of haar steeds moeilijker vinden. Dat betekent niet dat je het voorgoed kwijt bent; integendeel, het betekent nu, als je je dit realiseert, dat je juist bewust op zoek kunt gaan.

Wat ik in mijn bedrijf voortdurend zie…

is dat zo’n zoektocht erin resulteert dat mijn klanten echt weten waar ze voor gaan, waar zij een bijdrage in kunnen leveren voor deze wereld en zelf ook nog eens stikgelukkig van worden. Bij de één is dat een eigen bedrijf, bij de ander een sabbatical om een droomhuis te bouwen, bij weer een ander om fulltime voor de kinderen te zorgen en ondertussen een boek te schrijven.

Er is dus niet één formule.

Maar er is wel een duidelijke weg die je kunt bewandelen om jezelf weer de koning(in) van je leven te maken. En ik kan je laten zien hoe je die weg kunt vinden, als we een keertje Zoomen. No strings attached. 😊 Je kunt hier vrijblijvend een afspraak maken.

× Hoe kan ik je helpen?