Ouders

Ouders

Ouders zijn extreem belangrijk in het leven van kinderen, zeker de eerste 14 jaar. Daarna richten jongeren zich meer op leeftijdsgenoten. Maar tot die tijd is de ouderparticipatie binnen de kindercoaching onontbeerlijk, en onder de 9 jaar ligt de nadruk zelfs op het coachen van de ouders. Daarom heb ik speciale programma’s voor jullie als ouders opgesteld, zodat jullie je eigen kind zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden.

Coachen met honden Heerlen

Oudercoaching

Oudercoaching zit in principe in een Kindercoachtraject inbegrepen, maar soms is er meer nodig. Of misschien loop je zelf als ouder tegen dingen aan die niet direct met je kind te maken hebben.

Het al dan niet lekker in je vel zitten heeft indirect altíjd een impact op je kind. Daarom kun je als ouder ook van losse coaching gebruik maken. Omdat jij het ook verdient om happy te zijn!

Enne… je mag je ook nog aanmelden als je kinderen allang de deur uit zijn of als je zelfs geen kinderen hebt. Een Innerlijk Kind hebben we tenslotte allemaal…

Het bedrag is per uur en inclusief 21% BTW.

€ 75

Aangenaam Kennismaken

Aangenaam Kennismaken bestaat uit een drietal bijeenkomsten van anderhalf uur met meerdere ouders tegelijk. Je gaat aan de slag met het gelijknamige spel onder leiding van een deskundige Coach. Het spel bestaat uit leuke opdrachten waardoor je wat over jezelf en over je kind leert, en je evt. hulpvraag in een ander daglicht kunt plaatsen.

En je leert meteen andere ouders kennen, en kunt met hen ook je zorgen en verhalen delen. Je staat er immers nooit alleen voor!

Het bedrag is voor 3 bijeenkomsten, inclusief koffie of thee.

€ 25

Het coachen van ouders is enorm belangrijk bij jonge kinderen

Training Hoogsensitiviteit

Je hebt er vast al veel over gehoord of gelezen, maar je wilt nu eindelijk wel eens weten wat die hoogsensitieve eigenschap nu precies is, hoe je het bij je kind (en/of jezelf) kunt herkennen, en hoe je je kind het beste kunt begeleiden als hij/zij hier problemen door ondervindt.

Deze training vindt plaats in kleine groepjes, verdeeld over 4 avonden. Per keer duurt het ongeveer 1,5 uur.

Je krijgt het cursusmateriaal en opdrachten mee naar huis.

Het bedrag is voor 4 bijeenkomsten, inclusief koffie, thee en materiaal.

€ 40

Neem contact op

Vragen? Stuur me gerust een appje of een mail, dan kijken we samen wat er mogelijk is!

Telefoon

(0031) 6 15 61 25 96

E-mail

info@nicoleschlosser.nl