Ouderbegeleiding

Ouderbegeleiding / Coaching voor ouders

Voor wie

Naast de gebruikelijke (tussen)evaluaties met de ouders, is er soms extra ouderbegeleiding nodig. Bijv. als je met heel veel vragen zit over hoe je e.e.a. thuis in goede banen moet leiden.

Of we komen er samen achter dat een deel van de oorzaak van de hulpvraag van je kind met één of beide ouders te maken heeft. Dat is niet altijd makkelijk om te horen, maar het is wel de eerlijke waarheid. Kinderen spiegelen altijd hun ouders. En het beste en meest respectvolle wat je dan voor je kind kunt doen, is aan de onderliggende factoren bij jezelf werken.

Ik help je daar graag bij, want kindercoaching gaat net zoveel over de ouders als over de kinderen! En het grote voordeel is dat niet alleen je kind, maar ook jijzelf veel lekkerder in je vel komt te zitten. Win-win dus! 

Werkwijze

Een intakegesprek is niet meer nodig, ik ken jullie immers al. En we weten ook al ongeveer waar de schoen wringt. Dus we kunnen meteen concreet aan de slag! Bijkomend voordeel is dat jij als ouder ook de kans krijgt om te ervaren hoe het is om gecoacht te worden met een hond erbij. Maar ook ‘gewone’ coaching zonder hond is uiteraard mogelijk. Net als bij kinderen kijk ik per keer wat er nodig is, en ga ik uit van mijn intuïtie.

In de nabije toekomst (vanaf eind juni 2021) is er ook een online training voor ouders beschikbaar! Deze kun je dan in je eigen tijd en je eigen tempo volgen, met de nodige ondersteuning (live of online). 

Tarieven

De investering voor losse sessies is € 55 per uur. We bekijken per keer wat er nodig is, dus je zit nooit vast aan langdurige trajecten.

Informeer ook eens bij je werkgever; grote kans dat ze een deel van de kosten mee willen betalen, het gaat immers om persoonlijke ontwikkeling waar je ook in het functioneren op je werk profijt van zult hebben!

Oudercoaching
Kindercoach Heerlen
Kindercoaching Limburg