Mijn passie: anderen inspireren om hun eigen passie te vinden

In onderstaand interview met John Pletzers van Ware Helden geef ik antwoord op de vragen:

  1. Wat is je grootste passie?
  2. Hoe ben je ondernemer geworden?
  3. Waar zie je jezelf over 5 jaar?

 

Het leuke hiervan is dat het interview in december 2018 heeft plaatsgevonden, maar dat een aantal dingen uit mijn toekomstvisie al zijn uitgekomen. Zo heb ik inmiddels een prachtige eigen praktijkruimte, grenzend aan mijn huis, omheind door een enorme tuin. Het hele gebied ademt rust en balans uit, en dat is precies wat ik aan mijn cliënten wil meegeven.

Daarnaast heb ik inmiddels nog een extra passie ontdekt: het samenwerken met mijn hond als co-coach! Het bijzondere hiervan is dat een hond je helpt om je bewust te worden van je gedrag, op een heel leuke, niet-oordelende manier. En omdat ik me sinds de verhuizing naar de nieuwe praktijkruimte vooral ben gaan richten op kinderen en ouders, is dit helemaal een gouden combinatie.

Vooral voor kinderen is werken met een therapie- of coachhond een heel leuke, veilige manier om nieuw gedrag uit te proberen. Ze worden er blij van, en kunnen hun nieuwe vaardigheden en zojuist verworven zelfinzicht en zelfvertrouwen ook meteen in praktijk brengen!

Kortom ik ben erg enthousiast over het werken met dieren, in combinatie met kinderen. Ik denk dat dit ook wel mijn grootste passie is, die ik graag wil overbrengen.

Vond je deze blog leuk? Je kunt hem hier delen: