Lucky

Dit is Lucky

Therapiehond & Coachhond
Onwijs lief
Echte lekkerbek
Tikkeltje eigenwijs
Enorme knuffelkont

Therapiehond Heerlen

“Even voorstellen”

“Mijn naam is Lucky. Ik ben een Catalaans/Pyrenees herdershondje en ik ben geboren op 1 maart 2016 in Spanje.

Ik ben ontzettend lief, trouw, rustig, gevoelig, zachtaardig, makkelijk, relaxed, geduldig, intelligent, zorgzaam, voorzichtig, enthousiast, grappig en een tikje eigenwijs.

Ik ben dol op mijn baasjes, lekkere hapjes, slapen, wandelen en snuffelen en ik word héél graag op mijn buikje gekriebeld!”

Kindercoaching met therapiehond Welten
Therapiehond Heerlen

“Lucky & kinderen”

“Kinderen vind ik heel erg leuk. Ik loop heel rustig op je af om je niet bang te maken, en snuffel dan voorzichtig. Sommige kinderen vind ik zo lief dat ik ze meteen een likje geef!

Snoepjes pak ik heel voorzichtig aan. Ik zal nooit naar je blaffen, tegen je opspringen of je bijten. Als je per ongeluk iets doet wat ik niet zo fijn vind, laat ik dit eerst aan mijn baasje weten en anders loop ik weg.

Net zoals veel kinderen heb ik ook een rugzakje. Ik heb in Spanje van alles meegemaakt en daardoor kan ik soms nog bang zijn. Maar ik begrijp jou daardoor wel heel goed, als jij ook wat hebt meegemaakt. Ik kan daardoor extra lief voor je zijn!”

Kinderen coachen met honden Heerlen
Assistent coach Lucky

Maak eens kennis met Lucky!

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking in de praktijkruimte. Dan kun je niet alleen Lucky van dichbij bewonderen (en zij jullie :-)), je maakt dan ook meteen kennis met mij en mijn werkwijze.

Voel je welkom!

Nicole Schlösser Kindercoach met therapiehond Welten

Vragen? Neem contact op!

Je mag me bellen, mailen of appen. Ik reageer altijd binnen twee werkdagen en neem dan alle tijd voor je vragen! 

telefoon

(0031) 6 15 61 25 96

E-mail

info@nicoleschlosser.nl