Diensten

Wat anderen zeggen:

Nicole helpt je om op een ongedwongen manier te kijken naar waar je NU staat in je leven, en waar je graag naartoe zou willen. Ze stelt duidelijk vragen, laat jou zelf op zoek gaan naar antwoorden en begeleid je daarbij op een vriendelijke en ondersteunende manier.

Als je naar huis gaat heb je de tools in handen om verder te kunnen werken aan je doel, èn met handvatten hoe je die draad kunt vasthouden ook als het even lastig is.

Kim

Ik heb Nicole leren kennen als een zeer kundig, integer en open persoon. Nicole heeft door haar open houding en de juiste vragen mij de ruimte gegeven om erachter te komen wat de kern van mijn doel was. En dat in slechts één gesprek.

Vera

Ik kan Nicole bij iedereen aanbevelen. Mooi om te zien hoe zij doordringt tot het kind en weet waar de pijn precies zit. Om vervolgens samen met het kind en coachhond Lucky te werken aan de aandachtspunten die zijn vastgesteld.

Richard

Ik zat met een enorme tweestrijd in mijn hoofd. Een dilemma waar ik niet uitkwam. Er zaten zoveel voors- en tegens in mijn hoofd dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik neigde de ene dag meer naar het ene en de andere dag weer meer naar het andere. Hier werd ik heel onzeker en onrustig van. Nicole heeft me geholpen structuur aan te brengen in alle voors en tegens die in mijn hoofd zaten. Ze heeft me ook geholpen deze te rangschikken op volgorde van belangrijkheid. Ik wist ineens zelf welke oplossingen dichtbij mezelf stonden en welke verder van me afstonden. Het gaf rust in mijn hoofd en duidelijkheid. Ik had ineens een beter beeld van de stappen die ik moest zetten om tot een juiste beslissing te komen. Nicole is een positieve coach, die goed luistert en goed samenvat. De tools die ze gebruikt zijn heel simpel, maar juist daardoor ontzettend krachtig.

Diana