Selecteer een pagina

De geboorte van de Nicole Schlösser Academy

De geboorte van de Nicole Schlösser Academy

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling, per 1 oktober gaat mijn eigen Academy van start! Het stond al heel lang op mijn verlanglijstje, en nu is het dan zo ver! Ik heb in de loop der jaren zoveel kennis en ervaring opgedaan, en die mag ik nu gaan delen met iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling.

Het programma wat ik als eerste ga aanbieden, is gericht op (hoogsensitieve) ouders van hoogsensitieve kinderen. In die zin loopt de lijn vanuit de Kindercoachpraktijk gewoon door, alleen ligt de focus nu op het (online) delen van kennis en ervaring. Met als doel dat ouders hun kinderen (nog) beter gaan begrijpen en kunnen begeleiden.

Burn-out klachten voorkomen

Juist in deze tijd is goeie begeleiding zo ontzettend hard nodig, want het aantal kinderen dat met burn-out klachten thuis komt te zitten wordt steeds groter en de leeftijd steeds jonger. Dat is niet alleen ontzettend heftig voor de kinderen zelf, maar zeker ook voor de ouders. Ik weet als geen ander hoeveel pijn het doet om je kind te zien worstelen en lijden, en hoe moeilijk het kan zijn om een oplossing te vinden. Als ervaringsdeskundige wil ik deze kennis dan ook graag gaan delen, om te voorkómen dat kinderen thuis komen te zitten. En daar is wel wat meer voor nodig dan alleen een tijdje rust houden…

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat juist deze gevoelige kinderen de wereld naar een hoger plan kunnen tillen, mits ze helemaal zichzelf mogen zijn. In een maatschappij die op dit moment niet alleen keihard is maar ook grotendeels overhoop ligt, is dit een hele uitdaging. Maar wel een hele mooie!

Passie voor persoonlijke ontwikkeling en authenticiteit

Vanuit mijn passie voor authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling heb ik een online programma opgezet wat ouders en kinderen in kleine stapjes gaat leren om in alle omstandigheden zichzelf te kunnen zijn zonder zich compleet aan te passen, maar ook zonder te verwachten dat de wereld zich aan hen aanpast.

Want met name dat aanpassen maakt dat ze helemaal leeg lopen, en zichzelf op de lange duur helemaal kwijtraken. Hoeveel volwassenen ken je niet die klagen dat ze zichzelf kwijt zijn? Die met een burn-out thuis komen te zitten, en vaak zo tussen hun 35e en 50e jaar het roer compleet omgooien en eindelijk gaan doen waar hun hart ligt?

Er is een reden voor waarom kinderen nu al vaak met burn-out klachten zitten, steeds vaker zelfs al in de basisschoolleeftijd. Deze kinderen weten diep van binnen dat ze hun hart moeten volgen, maar de maatschappij is nog niet zo ver. En dus hebben ze onze hulp nodig.

Onze kinderen zijn de toekomst

Het tij gaat pas keren als we met z’n allen gaan inzien hoe belangrijk de huidige generatie kinderen is voor onze wereld en onze planeet. Zij zijn onze toekomst, en zij kunnen zorgen voor een echte ommekeer van het destructieve pad wat we zijn ingeslagen.

Ben jij er ook van overtuigd dat jouw kind iets bijzonders te bieden heeft, en dat hij of zij het simpelweg verdiend heeft om ontspannen, onbezorgd en blij te zijn? Geef je dan op voor de nieuwsbrief, dan houd ik je op de hoogte van de mogelijkheden binnen de Academy.

Met z’n allen zijn we sterk, laten we er wat moois van maken!

Nieuwsbrief: start van de Nicole Schlösser Academy
Toestemming

Liever geen e-mails meer ontvangen? Onderaan elke e-mail vind je een uitschrijflink. Voor meer informatie zie ook mijn privacyverklaring.