Blog

Waarom een ander het niet altijd beter weet

Waarom een ander het niet altijd beter weet

“Waarom laat je hem geen handje geven? Je bent veel te soft voor hem, zo maak je echt een watje van die jongen!”

Woedend was ik, toen mijn vrienden jaren geleden na een bezoekje met hun kinderen weggingen en ik dit commentaar kreeg omdat mijn zoontje – destijds 3 jaar oud – zich achter mijn been verstopte.

Kindercoach als levensdoel

Kindercoach als levensdoel

Mooi hoe dingen gaan in het leven. Een aantal jaren heb ik andere mensen mogen helpen om hun levensdoel te vinden, en nu heb ik ook die van mij gevonden. Van Levensdoelcoach tot Kindercoach: dit is hoe het ging.

Als Levensdoelcoach hielp ik mensen om te gaan doen waar ze het meeste blij van worden. Iets waar ik lange tijd veel voldoening uit haalde. Tot het op een dag begon te knagen.

Feestdagen: doe het op jouw manier!

Feestdagen: doe het op jouw manier!

Het is weer bijna zover: pakjesavond, Kerstmis... Voor de één een geweldig feest, voor de ander een nachtmerrie. Voor je het weet zit je tot over je oren in de stress omdat je het allemaal graag goed (lees: perfect) wilt doen voor je gezin, je ouders, je schoonouders,...

Sfeerimpressie van een training

Sfeerimpressie van een training

Op zaterdag 15 juni 2019 heb ik de training ‘Uit je hoofd in je hart in 7 stappen’ gegeven over het vinden van je levensdoel. Hierbij een korte sfeerimpressie.

Waarom ik video’s in de natuur opneem

Waarom ik video’s in de natuur opneem

In deze video geef ik antwoord op de kijkersvraag waarom ik mijn video’s in de natuur opneem; dit heeft namelijk alles te maken met jezelf kunnen zijn! Bovendien heeft in de natuur zijn nòg een aantal voordelen.

Mijn passie: anderen inspireren om hun eigen passie te vinden

Mijn passie: anderen inspireren om hun eigen passie te vinden

Ik wil met mijn verhaal andere vrouwen inspireren om ook hun dromen te volgen, en te gaan doen waar ze echt blij van worden! Ik geloof namelijk dat iedereen een unieke missie heeft in zijn leven; iets wat alleen jij op die manier kunt, en waar je ontzettend veel voldoening uit haalt.

Waarom investeren in jezelf zo belangrijk is

Waarom investeren in jezelf zo belangrijk is

In deze video ga ik in op het belang van in jezelf investeren, en waarom het eigenlijk juist gunstig is als de investering – niet alleen in tijd en energie – maar ook in geld volledig van jou moet komen.

Gratis inspiratie en tips om jou en je kind weer te laten stralen!
Je wilt graag dat het goed gaat met je kind. Dat gaat helaas niet altijd vanzelf. Hoogsensitieve en hoogbegaafde kinderen lopen vaak tegen specifieke problemen aan die niet overal (h)erkend worden. Schrijf je hieronder in voor de Inspiratiemails en je ontvangt maximaal 4x per maand een e-mail met tips en inspiratie.

Door je aan te melden geef je toestemming om je voornaam en e-mailadres te verwerken om jou de e-mails te kunnen toesturen.

Liever geen e-mails meer ontvangen? Je kunt je altijd uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke e-mail. Voor meer informatie zie ook mijn privacyverklaring.